dilluns, 22 de juliol del 2019

SETMANA 4 DE PRIMER I SEGON! QUE NO ACABI L'ENERGIA

Que bé ens ho estem passant al Casal! No podeu ni imaginar-vos la quantitat de coses que hem arribat a fer durant tota aquesta setmana!

El dilluns vam realitzar l'activitat sobre el TALENT LINGÜÍSTIC, vam crear els nostres poemes que parlaven de com ens ho passem de bé al casal i unes meravelloses caretes!











El dimarts vam fer diferents jocs a una plaça, va ser super divertit! Vam jugar a ser pirates i inventar-nos diferents històries que ens van fer volar la imaginació! Després vam anar cap a la platja, ja que ens tocava fer PADDLE SURF! Com ens vam mullar i divertir! Quina passada!






XU XUUUUUUUU!!!  QUE VE EL TREEEEEEEEEEN! Efectivament, el dimecres va ser el dia que vam anar amb el TRENET! Vam recórrer toooota Vilanova i la Geltrú, saludant a tots els vilanovins i vilanovines que anàvem trobant al nostre pas, com xiulava quan baixàvem pels ponts! Va ser SUPER DIVERTIT!
Quan vam arribar a l'escola vam anar al gimnàs i vam fer dibuixos i jocs! Un dia SUPER COMPLET!








Aquest dijous va ser un dijous passat per aigua, ja que vam anar a la piscina! Va ser molt divertit anar amb el tren com nens grans i anar cantant cançons fins a arribar al poliesportiu de cubelles! Allà ens vam banyar una bona estona, jugant a jocs i portant-nos genial! De regal ens van donar unes piruletes boníssimes!







Ja hem arribat a divendres i sabeu que vam fer?? Vam anar a Les Deus a passar-ho genial amb les tirolines, les escales, els rius i les basses d'aigua! Tots vam ser super valents, ja que vam realitzar les activitats super bé! Espero que la setmana que ve sigui igual de fantàstica!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada