dimarts, 2 de juliol del 2019

Primera setmana del grup dels Tresors (P4-P5)

Bon dia i bona hora famílies!

La primera setmana de casal els infants de P4 i P5 vam estar en el mateix grup, compartint jocs i rialles. Tots i totes juntes vam decidir que ens diríem el grup dels tresors. Per què tresors? Doncs perquè a meitat de setmana vam trobar una carta que ens havia escrit un ésser que encara no coneixem: La Patum. Ens va convidar a ser exploradors i exploradores per tal d'ajudar-la a la recerca dels nostres talents!

Aquesta primera setmana vam trobar el talent corporal, per això vam observar quina forma tenien algunes parts del nostre cos (les mans i els peus) i vam resseguir les siluetes. Mireu qué boniques ens han quedat:



També vam fer unes medalles personalitzades amb els nostres noms, que ens les posarem cada cop que fem una sortida fora de l'escola!



El dijous ens vam disfressar i ens vam imaginar que teníem poders i vivíem en altres indrets... Mireu com vam jugar!!! Aquell mateix dia vam acabar ben remullats fent jocs d'aigua. Qué divertit va ser amb les dutxes i les pistoles d'aigua.



Ah sí!!! I no ens podem oblidar de la súper excursió que vam fer el divendres on vam pujar al Trenet de Ribes Roges, quina de voltes que ens va donar. El nostre moment preferit, sens dubte, va ser quan passàvem pel túnel!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada