dimecres, 10 de juliol del 2019

5è 6è i ESO 2ª Setmana: Us ensenyem els vostres ARTISTES!

Bona tarda famílies i grans (que sabem que els hi encanten les fotos!)

És un goig el grup de GRANS! Aquesta setmana passada ha estat plena de sortides i emocions increïbles i han sortit uns artistes de cuidao! 

És meravellós poder compartir els matins disfrutant tant! 

La setmana passada vam començar el dilluns realitzant un taller de polseres. Després vam fer uns super murals en grup! 

Dimarts vam anar a la piscina de Cubelles (ben embadurnats de crema) i van gaudir molt de l'aïgua jugant moltísim (se'ns va fer molt curt el dia). 

Dimecres, es van cansar ja que vam anar a la Geltrú i vam jugar conjuntament al Mocador amb el grup de 1r i 2n i vam anar a buscar unes super pedres que vam pintar més tard amb les nostres mans! 

Dijous, vam anar a fer CAIAC, va ser super divertit!! Encara tenim ferides de guerra de lo bé que ens ho vam passar! Després del Caiac, ens van donar un aigua amb la manguera i això va ser tot un goig! Als vostres fills/es els hi encanta l'aigua! 

Per cert, no us ho hem comentat, però d'aquest grup ja estan sortint molts talents! (i algún arquitecte.... Fem cada piscina a la bora de la platja, que dóna goig! 

És genial com trobem tots/es el nostre espai on poder treure cadascú el seu talent, com d'altres el tenen fora des de sempre i només ha calgut ficar-li nom !! 

Bueno, i per rematar, divendres d'excursió al Tibidabo, ens ho vam passar genial, tenim una mitja de pujada a la montanya russa de 8 cops, uns crits que dónen energia a Vilanova sencera de les cadires voladores i una superació de pors meravellosa a la casa de Freddy Crueger (alias: Fredy Mercury). 

Ja tenim ganes d'ensenyar-vos les fotos (i vídeos impresionants) d'aquesta setmana! 

Fins la setmana que ve!! 


- Què som? UN EQUIP!!!
- Qui som? ELS GRANS!! 




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada