divendres, 5 de juliol del 2019

Segona setmana al grup de les Bombolles! (P2 i P3)

Bona tarda famílies! 

Aquesta setmana hem tingut el privilegi de gaudir de moltes més bombolles en el nostre grup! Què bé! A més a més, no hem parat ni un minut! Hem continuat cantant cançons i ballant i, sobretot, jugant a totes hores!




Aquesta setmana hem treballat el talent artístico-visual i els nostres companys i companyes de P4 i P5 ens han ensenyat el seu museu. Ells solets han estat creant durant tota la setmana un seguit d'obres d'art per poder-nos-les ensenyar.  Què artistes que són!! A la foto podeu veure com ens han vengut les entrades per entrar al seu museu! Moltes gràcies!




Nosaltres, les Bombolles, per potenciar aquest talent, hem descobert el pintor Wassily Kandinsky! Hem treballat les seves obres més famoses i quins eren els seus colors preferits. D'aquesta manera, ens hem posat a la seva pell i hem creat el nostre propi quadre. Ah! I només hem utilitzat un sol dit!



Per treballar el talent artístico visual també hem fet bigotis, corbates, llaços i llaçades per una sessió de fotos molt divertida!! Atenció al resultat del nostre DIVER -SELFIE!!




I  no ens podem oblidar de la nostra súper guerra d'aigua! Ens ho hem passat molt bé jugant amb els globus, els gots i la cascada d'aigua!







Hem acabat ben cansats! Així doncs, el divendres ens hem quedat a les fosques i hem après a fer ombres xineses amb una mà i també amb dues! També, hem descobert la silueta de les nostres joguines preferides, què divertit! Ens veiem la propera setmana!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada