dissabte, 11 de juliol del 2020

Tercera setmana de 1r i 2n!

Bon dia famílies! Quina setmana...

Aquesta setmana hem treballat el sentit de l'olfacte, i què millor que endevinar olors a cegues per a entrenar el nostre nas! És curiós com enganya l'olfacte quan no veiem el que estem olorant... El dilluns vam experimentar amb olors agradables i desagradables i el millor de tot és que sovint no ens posàvem d'acord!! I després vam fer saquets d'olor amb flors i herbes aromàtiques que vam recollir al parc. Van quedar molt bonics!







El dimarts, com sempre, vam anar a fer caiac a la platja i, tot i el vent que feia, ho vam passar genial!! Però abans vam estar jugant al parc del vaixell pirata, que ens encanta!













El dimecres va ser un dia súper intens!! Tocava torneig esportiu i vam començar el dia escalfant una mica tots els músculs fent una sessió de cardio amb música, com si estiguéssim en un gimnàs! Seguidament, vam fer equips i va començar la competició! Vam fer el pitxi, futbol, i curses en diferents formats! Vam acabar rebentats! Però encara vam reservar energies per a fer el nostre propi nas de pallasso i explicar uns quants acudits! A més, vam descobrir el significat de la paraula "ANÈCDOTA" i també vam estar explicant-ne unes quantes súper divertides que ens van fer partir-nos de riure!!!!!!!!
















































El dijous vam fer uns quants jocs de córrer al parc de la mediterrània i després vam realitzar jocs d'aigua! Amb la calor que fa agraïm moltíssim mullar-nos!!



























Finalment, el divendres tocava el taller Descobrim Vilanova. Aquest cop, la visita era al Far de Vilanova. La Clàudia ens va explicar unes quantes curiositats sobre el far i vam visitar-lo pels voltants. En arribar a l'escola el vam dibuixar i pintar a les nostres llibretes i vam estar fent jocs lliures.












La setmana que ve, com sempre, més i millor!!! Molt bon cap de setmana a tothom!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada