dissabte, 18 de juliol del 2020

Endavant amb la quarta setmana de 1r i 2n!!

Bon dia, famílies!

La quarta setmana ha estat dedicada al sentit del tacte i com a bons artistes que treballen amb les mans, el dilluns vam fer un taller d'escultura amb plastilina! Vam realitzar el nostre animal preferit, després el menjar que més ens agrada i, finalment, una escultura lliure per emportar-nos a casa!































El dimarts vam baixar a la platja i vam fer paddle surf, per a molts va ser el primer cop i ens ho vam passar genial! Abans vam estar esmorzant al parc del vaixell pirata, que ens encanta!











El dimecres va ser un dia súper complert! Primer vam descarregar una mica d'energia jugant al mocador, ja que després teníem ioga amb la Vinyet i havíem d'estar relaxats. Ens va encantar fer ioga i aprendre moltes postures a través d'un conte súper xulo!
Després d'esmorzar, vam anar al parc a recollir pedres i un cop a l'escola les vam pintar de colorins. Van quedar súper boniques!!
I al final, mentre esperàvem que ens vinguessin a buscar vam fer polseres i collarets!



























El dijous havíem d'anar a la platja a banyar-nos i fer jocs, però va sortir un dia fred i gris i vam optar per fer jocs de córrer al Parc del Canó i fer un tour pel passeig marítim de Vilanova. Fins i tot vam poder observar les diferents espècies d'ocells que hi ha a la platja i vam veure ànecs!

Un cop a l'escola, vam jugar al bote bote durant una hora! Hem descobert un joc nou que ens encanta!














Finalment, el divendres tocava el taller Descobrint Vilanova. Aquesta setmana hem visitat la Geltrú. La Maria ens va explicar la història del Castell de la Geltrú i per a què servia i ens va parlar dels Gegants de la Geltrú, que ara ja sabem que es diuen Ulderich i Guisla, i del Drac de la Geltrú. Després vam fer dos equips i vam realitzar un joc per a conèixer la Geltrú a través dels seus carrers. Va ser molt divertit!!!
Quan vam arribar a l'escola podíem dibuixar el que més ens havia agradat, i la majoria vam voler dibuixar el Drac! Tot i que també vam observar uns castells de la Geltrú súper xulos i una geganta molt guapa!






















Molt bon cap de setmana, famílies!!!! Ens veiem la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada