divendres, 3 de juliol del 2020

Som-hi amb la segona setmana de 1r i 2n!

Bones, famílies!

Com ja sabeu, aquesta setmana estava dedicada al sentit de la vista!

El dilluns van arribar uns quants infants nous, així que vam fer una sèrie de jocs de coneixença per aprendre'ns tots els noms i per a relacionar-nos millor. Seguidament, vam esmorzar a la plaça del mercat i vam tornar a l'escola a fer jocs visuals relacionats amb els colors i les formes! Vam jugar a fet i amagar per treballar la percepció i vam acabar el dia relaxats pintant mandales. Van quedar tots xulíssims!




















El dimarts tocava baixar a la platja a fer paddle surf. Estàvem una mica preocupats perquè hi havia alguns núvols i no sabíem si passaríem fred, però de seguida va sortir el sol i vam poder realitzar l'activitat sense problemes! Estem súper contents perquè ens encanten les activitats d'aigua!













El tercer dia de la setmana vam demanar a les nostres monitores de jugar al pitxi, ja que des que hem descobert aquest joc que el volem fer cada dia! Després vam anar a esmorzar i a jugar a diferents parcs i en tornar a l'escola vam iniciar l'activitat que teníem programada: fer els nostres propis prismàtics amb material reciclat!! Recordem que estem a la setmana de la vista, així que gràcies als prismàtics vam poder experimentar amb la visió. Alguns vam decidir fer un telescopi també!




















El dijous vam anar a la platja a banyar-nos i a prendre el sol! També vam jugar molta estona amb la sorra i a saltar les ones!! Va ser súper divertit! I com que estàvem tan cansats i acalorats, un cop a l'escola la Maria ens va realitzar una meditació guiada amb música tranquil·la! Vam acabar el dia súuuper relaxats!
























 Finalment, el divendres vam realitzar la sortida setmanal del taller Descobrim Vilanova! Aquest cop hem anat a visitar el mercat!! La Clàudia, la nostra monitora en pràctiques, ens ha explicat una mica la història del mercat, quan es va fundar i tot el que hi podem trobar! Ha estat súper curiós visitar-los tots junts i fixar-nos en tota la varietat de productes que ens ofereix! Després hem baixat la rambla fins l'escola i un cop allà hem dibuixat el mercat i la nostra paradeta preferida!





















Ha sigut una súper setmana!! Estem súper súper contents i no podem esperar quantes sorpreses més ens portarà el casal la setmana vinent! Molt bon cap de setmana a tothom!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada