dilluns, 15 de juliol del 2019

Setmana 3 Grup de Grans! Emocions a flor de pell!

Bona tarda nens/es i famílies del super grup de GRANS!!! 

Aquesta setmana hem descobert molts talents emocionals! 

Vam començar dilluns exposant les emocions als altres grups realitzant una mini obra de teatre explicant les emocions bàsiques: la alegria, la tristesa, el fàstic, la ràbia i la por!!! 
Tot i el que el temps no ens va acompanyar, va ser genial veure què és cada emoció per cada un de nosaltres! 

Dilluns vam fer l'activitat de Ioga i tot i que alguns no estaven tant motivats, van sortir super contents i lo millor de tot, amb eines per gestionar quan ens fiquem nerviosos o quan ens angoixa alguna cosa... El escoltar la paraula "Ioga" de primeres no motiva, però s'han de probar les coses per saber què ens agrada i què no! I això va ser un regal que ens va ensenyar molt i ho vam gaudir encara més! 

Dimarts vam fer dinàmiques sobre com resoldre conflictes i jocs d'estrategia per fer equip! 

Sabeu que? Vam descubrir la millor eina per resoldre conflictes! 
El diàleg! 

El dimecres va ser un dia molt divertit perquè vam anar a esmorzar al parc de Ribes Roges on vam jugar al 3 en ratlla (i futbol, tenim molts futboleros al grup) i vam gaudir de moments molt màgics (vídeo) i després vam fer una super gimcama de les emocions! On vam experimentar la por amb una super història, el fàstic experimentant amb el tacte i l'alegria amb una super guerra d'aigua! 

Dijous vam anar a fer Paddle Surf i a gaudir de la platjeta! 

Divendres ens vam dividir! Uns van anar a la Illa fantasia i altres vam anar al mercat municipal amb el grup de 3r i 4t i 1r i 2n a comprar fruita i després vam fer unes brotxetes de fruita requetebones!! 



La diferència ens enrriqueix, 
tot@s creixem una mica més cada dia!! 


















Ja estem a l'equador del casal i no volem que acabi! 
Fins la setmana que ve! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada