dissabte, 6 de juliol del 2019

Segona setmana de 1r i 2n!

Aquesta setmana hem fet moltíssimes coses!

Començant per rebre tots els companys i companyes nous i fent jocs de coneixença, anant a jugar a la plaça Charlie Rivel amb els de 5è i 6è i fent una coreografia súper divertida amb l'ajuda dels més grans del casal.

La cançó la vam decidir entre tots i els monitors ens van ajudar a no perdre'ns durant el ball. Aquí teniu el vídeo!




                                          



Seguint amb el dimarts, vam anar a fer caiac a la platja. Alguns estaven una mica nerviosos perquè mai abans ho havien fet, però al final ens ho vam passar genial i tots vam aprendre a remar i a llençar-nos del caiac a l'aigua i tornar a pujar. També vam fer jocs d'equilibris!

El dimecres vam fer una petita excursió per Vilanova a la recerca de pedres xules per poder pintar-les. Vam fer una ruta per la Rambla, les Casernes, la Geltrú i, finalment, el parc Gumà i Ferran. Un cop a l'escola, vam pintar les pedres que havíem recollit amb pintures de colors i les vam deixar assecar. Després, vam fer papiroflèxia i vam pintar mandales.

Les pedres van quedar realment boniques! A veure si trobeu les vostres!










El dijous vam anar a la piscina de Cubelles. Tot i ser els més petits, vam nedar i vam jugar amb l'aigua tot el matí i quan va arribar l'hora de tornar a l'escola no volíem marxar! Com que ens vam portar molt bé i vam respectar les normes de la piscina, ens van donar piruletes! Nyam!





Finalment, el divendres vam anar al Tibidabo. Per alguns era la primera vegada, i vam gaudir moltíssim de les atraccions tot i la calor, ja que els nostres monitors ens tiraven aigua amb el pulveritzador! 









Esperem la setmana que ve amb moltiiiiiiiiiiiíssimes ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada