dissabte, 20 de juliol del 2019

Quarta setmana de les Bombolles!! (Grup P2-P3)

Bona tarda, famílies!

Aquesta setmana ha estat molt divertida! Hem seguit treballant els talents descoberts fins ara i, a més a més, els nostres companys de 3r i 4t ens han presentat el nou talent d'aquesta setmana: el talent lingüístic! A partir del seu propi cos, creaven lletres i nosaltres havíem d'endevinar quines paraules formaven. Que divertit!



Vam iniciar la setmana amb molta emoció! El trenet ens va donar un tomb per tota Vilanova. Tots els habitants es van adonar de la nostra aventura; cada vegada que veiem un túnel... CRIDÀVEM MOLT I MOLT FORT!




També, per començar a escalfar motors amb el talent lingüístic, vam estar treballant la primera lletra del nostre nom. Primer la vam decorar i després la vam resseguir tot utilitzant gomets de diferents formes i colors!


















A més a més, el dimecres va ser l'aniversari d'una de les Bombolles grans! L'Ester va fer 23 anys i ens va portar un pastís per llepar-nos els dits! Entre tots li vam cantar l'aniversari feliç i ho vam celebrar amb un munt de jocs!




El dijous ens va venir a veure la Vinyet i ens va fer un taller de ioga. Vam aprendre un munt de postures com la de l'arbre, el lleó, la tortuga,... Va ser molt divertit però també relaxant; ens va ensenyar un instrument petitó que el seu so ens feia quedar muts! 




Finalment, l'últim dia el vam acabar amb moltes dinàmiques musicals i, com cada divendres, vam explicar un conte. Aquest cop, l'Ariadna ens va explicar "T'estimo quasi sempre". Va ser molt bonic!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada