diumenge, 2 d’agost del 2020

Última setmana de 1r i 2n!

Hola, holaaa famílies!! 

Aquests últims dies han estat dels més intensos del casal i tot i ser menys infants, ho hem passat súper bé! La temàtica d'aquesta setmana ha estat l'emoció/intuïció.

El dilluns vam fer de detectius per a resoldre el misteri de l'Escola Pia. Ens va arribar un missatge anònim que ens proposava resoldre sis proves amagades per l'escola i, en el cas que el resolguéssim, el premi era secret. Finalment vam aconseguir resoldre'l i vam descobrir que el premi era mullar les monitores als jocs d'aigua!!! La veritat és que ens va encantar aquesta idea!!




















El dimarts, com sempre, tocava activitat nàutica! Vam esmorzar al nostre parc preferit (el del vaixell pirata!!) i vam fer BIG SUP!! És com el paddle surf però amb una taula molt més gran on hi cabíem tots! Vam fer concurs de salts i tot!











Dimecres va ser un dia de relax. Tocava taller de mindfulness i també vam aprofitar per tenyir samarretes! Van quedar increïbles! Després de tenyir-les vam fer una mica de ioga i vam meditar.









El dijous vam anar al parc de la xemeneia (no hi havíem anat mai encara!) i vam estar fent diferents jocs! En arribar a l'escola vam fer jocs d'aigua i per fi vam poguer mullar les monitores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vam quedar xopes!!!

Al final del dia ens vam posar una mica emocionals perquè vam recordar que aquest era el penúltim dia del casal i van caure moltíssimes abraçades i paraules boniques! I no ho negarem, també alguna llagrimeta!


















I finalment!!! L'últim dia!!! L'esperada actuació per la qual tothom ens va felicitar!

Per votació vam decidir fer una interpretació anomenada "Los dos príncipes", on vam teatralitzar i ballar un tros de la cançó d'El príncipe Alí, d'Aladdin, i la cançó d'El príncipe de Bel-Air!

Vam assajar moltíssim durant la setmana i estàvem súper nerviosos, però va sortir genial!








Per acabar, les monitores Maria i Clàudia volem transmetre la nostra alegria d'haver pogut realitzar el casal aquest any tot i la situació de crisi sanitària que estem passant actualment. Per a nosaltres ha estat un immens plaer poder entrenir els vostres infants, ensenyar-los coses noves, poder cantar, ballar, fer jocs, riure, plorar, crear vincles, experimentar amb l'entorn i relacionar-nos els uns amb els altres amb amor, respecte i tolerància.

No ha estat un any fàcil, però la sensació de plenitud que ens emportem en veure els somriures dels vostres infants cada dia ens acompanyarà durant la resta de les nostres vides!

Moltíssimes moltíssimes moltíssimes gràcies per la confiança en nosaltres!!! Ens encanta aquesta feina!!

Us deixem unes quantes fotografies de l'últim dia, on ens acomiadàvem dels vostres infants entre somriures i plors. Molt booooon estiuuuu!!!














Un petó fortíssim a tots i totes!!!!!!!!💗😘
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada