diumenge, 28 de juny del 2020

Així ha sigut la primera setmana de 1r i 2n!

Quina setmana!! Aquest any és una mica diferent dels anteriors, però tot i haver sigut un grup més reduït ho hem passat genial!

Vam començar el casal fent uns quants jocs de coneixença i de córrer, ja que després de tants mesos tancats a casa necessitàvem cremar molta energia!! Les nostres monitores, la Maria i la Clàudia, ens van explicar tres normes súper importants perquè tot surti bé durant el casal i ens van recordar totes les mesures de seguretat respecte el COVID-19. Ja ens hem acostumat a la mascareta i a desinfectar-nos les mans quan ens ho diuen les monitores i és més fàcil del que pensàvem!


El dimarts vam anar a fer caiac. Per a molts era la primera vegada i alguns teníem una mica de por, però ho vam passar genial! És un esport d'aigua súper divertit, un cop dins l'aigua vam fer jocs i tot! Després ens vam banyar una estona i vam jugar amb la sorra. També ens vam posar morenos i morenes per a lluir-nos a la revetlla de Sant Joan! I el dia següent, el dimecres, vam poder descansar després de tantes emocions.






















El dijous vam fer una mica d'esport: el pitxi, l'aranya, el mocador, el mataconills...i quan ja ens vam acalorar del tot, va arribar l'hora dels jocs d'aigua! Qué bé, perquè feia una calor impressionant! Després d'uns quants jocs vam acabar amb la guerra de globus d'aigua, i després vam prendre el solet una estona.









Finalment, el divendres vam fer una cosa nova d'aquest any. Com que enguany no podem anar d'excursió els divendres, vam decidir fer un seguit de sortides per Vilanova i així conèixer millor els punts turístics de la nostra ciutat! El protagonista d'aquesta setmana va ser la Pasífae, la qual vam anar a veure. En arribar al passeig marítim, la nostra monitora Maria ens va explicar la història que envolta aquesta estàtua tan emblemàtica de Vilanova i després vam anar a investigar-la d'aprop. Ens vam haver de fixar en tots els detalls i en la forma perquè, un cop a l'escola, la vam dibuixar a les nostres llibretes mentre escoltàvem música.





















Ha sigut una setmana genial! I la propera més i millor!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada