dijous, 7 de maig del 2020

IINSCRIPCIONS TANCADES, QUEDEN ALGUNES PLACES LLIURES EN ALGUNES SETMANES I ALGUNS GRUPS, SI US INTERESSEN ENS HO FEU SABER PER MAIL O PER TELÈFON (amicscotazero@gmail.com, 616338848)


 https://forms.gle/dbLUvpw94REaxSDe6

Es tancaran divendres 19 de juny, un cop aquesta data no serà possible inscriure's, per tenir marge per poder preparar bé tots els grups, i l'equip de monitors, que segurament es necessitarà un equip humà en proporció, més gran que altres anys. Per això demanem, que les famílies inscriguin els infants el més aviat possible.

En el formulari trobareu totes les informacions referents al Casal, preus, descomptes, beques, autoritzacions... Sobretot informacions importants sobre el funcionament del Casal d'enguany, degut a les conseqüències derivades de la situació d'emergència sanitaria.

Les activitats s'han vist una mica afectades degut a les recomenacions dels Departament de Salut, no es contemplen sortides fora de Vilanova (excurcions de tot el dia), però si que es potenciaran activitats a l'aire lliure, ioga, activitats nàutiques (sembla que es podran realitzar), entre d'altres.

Serem molt rigorosos seguint els consells provinents de les institucions, i en cas de no poder realitzar el Casal es retornaran la totalitat dels diners abonats.

Al seu un any especial, on els nostres infants necessitaran rebre una atenció també més especial, hem decidit treballar aquest centre d'interés:

Aquest any els nostres SENTITS  están més oberts que mai.

- perquè no podem tocar-nos però si ballar i moure el cos,
- observar i mirar les noves oportunitats que es presenten
-  tenir espais d'escolta a través del joc
- olorar allò que ens envolta
- i sobretot EMOCIONAR-NOS i gaudir de cada activitat preparada com sempre amb moltes ganes i ilusió

1era setmana: Oïda
2ona setmana: Vista
3era setmana: Olfacte
4arta setmana: Tacte
5ena setmana: Gust
6ena setmana: Intuició/Emoció


Estem preparats per acollir tot allò que els nens i nenes han viscut durant aquests messos i per això volem donar  espais de riure, de compartir i de ser feliços!

La fulla de programació de les activitats us l'enviarem per correu la setmana abans de l'inici del Casal!!

Moltes gràcies

Més informació: amicscotazero@gmail.com, 616338848 (Àngels Pallarols)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada