divendres, 28 de juny del 2019

COMENCEM, PRIMER I SEGON A L'ATAC!

Ja tornem a ser aquí! Un any més i amb moltíssimes ganes de passar-ho genial! Aquesta setmana tot i haver sigut breu ho hem passat súper bé!

Vam començar la setmana amb moltíssima energia fent PADDLE SURF, on hem après a remar i fer equilibris sobre les taules! Vam fer jocs de coneixença aquàtics i, tot i ser poquets, ja hem fet pinya!

També hem fet activitats esportives realitzant una petita GIMCANA i, com que és la setmana del talent corporal, hem dibuixat les nostres siluetes al terra per mostrar la nostra expressió corporal d'una manera divertida! També vam deixar a un costat la vergonya i vam fer una dansa divertidíssima que ens van ensenyar a fer el grup de les bombolles! 

El dia següent, tot i fer moltíssima calor, ens ho vam passar pipa fent JOCS D'AIGUA amb els més petitets del casal, jugant amb cubells, pistoles i globus. És una bona manera de combatre aquesta onada de calor, no hi ha res com una bona remullada!

Finalment, hem acabat la setmana anant al TRENET, on hem fet voltes i voltes com autèntics maquinistes, hem fet un munt de jocs i hem anat a diferents parcs!

QUINES GANES QUE ARRIBI LA SETMANA VINENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada