dimarts, 25 de juliol del 2017

Quarta Setmana P4 - P5 (El cinema)

Dilluns 17 

Vam començar la setmana fent una gimcana per tota la Geltrú juntament amb els companys del Casal. Van gaudir molt, ja que hi havia proves de diferents tipus i sobretot perquè anaven amb els grans!



A l'enllaç trobareu les fotos d'alguns dels grups que hi van participar: https://photos.app.goo.gl/gYn5qms07jBZGueB2 


Dimarts 18


Dimarts tots els artistes vam anar al trenet! Va ser un matí diferent i divertit donant un tomb per la ciutat de Vilanova i la Geltrú. 









Dimecres 19

Pares, mares, nens i nenes del Casal, poseu els mòbils en silenci, que us presentem en primícia i vingut del mateix Hollywood, el nostre curt, titulat "Els artistes i l'aigua"! Esperem que us agradi, va ser un rodatge molt i molt dur, jajajajaja! 




A més a més, el dimecres va ser un dia d'allò més complet, vam anar al parc de la plaça Charlie Rivel i després vam construir la nostra pròpia claqueta de cinema! Donem les gràcies a l'Òscar, del grup dels grans que ens va acompanyar durant tot el dia.


Cliqueu la imatge per veure més fotos!

Dijous 20

Dijous vam tenir un matí ben relaxat, els artistes van iniciar-se amb el món del ioga, van fer unes figures molt xules! Després vam muntar la caixa de les crispetes i vam estar gaudint d'uns quants curtmetratges mentre ens menjàvem moltes crispetes! Ens vam sentir com si estiguéssim a un cinema real.


Cliqueu la imatge per veure més fotos del dijous


Divendres 21

Divendres els artistes vam anar fer una visita al mercat de Vilanova i la Geltrú i després vam anar al parc de la plaça del mercat a jugar moltíssim! En tornar a l'escola, ens vam preparar unes disfresses magnífiques dels nostres personatges de pel·lícula preferits!

Totes les fotos del divendres les trobareu al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/2Tbs0sx3f5Q3pTL33

També ens vam fer uns vídeos molt divertits mentre jugavem al parc:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada