diumenge, 3 de juliol del 2016

Primera setmana - 1r i 2n

La setmana dels nens de 1r i 2n va començar amb l’exploradora del casal coneixent a dos viatgers perduts els quals es va comprometre a ajudar a tornar al seu país d’origen. 

El primer dia, després de fer varis jocs de coneixença per a poder començar a aprendre els noms de tots els companys del grup, vam ajudar-nos d’un projector per a descobrir alguns països d’Europa i les seves peculiaritats. El dimarts, vam començar el dia fent varis jocs típics de països europeus, i un cop esmorzats, vam acabar fent un memori dels països més coneguts per a nosaltres, des de França fins a Italià, passant per llocs com el Regne unit o Holanda. El dimecres vam estrenar la temporada de bany. Aquest ha estat escollit el dia de la setmana per anar a la platja, i aquest primer dia el vàrem passar fent paddle surf, una nova manera de remullar-se que ens va agradar a tots! El dijous, i per tancar la setmana europea, vam voler fer petits jocs de poca durada relacionats amb les banderes d’Europa, i així de pas, poder conèixer els colors que es formen. Al final del dia, i per rematar-ho tot, vam acabar fent jocs d’aigua.


L’excursió de la setmana, que la vam fer el divendres, va ser a la jungle trek, un espai d’aventura on ens ho vam passar d’allò més bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada