dissabte, 25 de juliol del 2020

Cinquena i penúltima setmana de 1r i 2n

Bon dia, famílies! Aquests dies han estat súper intensos i creatius!

El sentit protagonista d'aquesta setmana era el gust, de manera que el dilluns vam fer manualitats amb pasta. Però volíem fugir dels clàssics collarets de macarrons, així que les nostres monitores ens van portar pintures de dits i una capsa amb purpurina, fils, filferros de vellut, enganxament, fulls, etc. i ens van dir que deixéssim volar la imaginació!

Van sortir coses tan guais que vam decidir fer una exposició de les nostes obres d'art!! Les monis van flipar amb la nostra creativitat!






























El dimarts vam esmorzar al parc del vaixell pirata, que ens encanta, i després vam fer caiac!!






El dimecres vam fer varis jocs de córrer i vam esmorzar al parc de Sant Joan, i en arribar a l'escola vam dividir-nos en parelles o grups de tres i vam fer els nostres propis trencaclosques!! Però no uns trencaclosques qualsevols, sinó que els havíem de dissenyar nosaltres! Podíem dibuixar el que vulguéssim, però només hi havia una condició: que tingués a veure amb el gust.

Les monis van tornar a flipar amb la nostra creativitat perquè van sortir coses com un menú de restaurant, un univers on els planetes i els atres són fets de menjar, un món de llaminadures (com la caseta de Hansel i Gretel!!) i una reina fanta i un rei de patates fregides enormes!




























El dijous vam acabar els trencaclosques del dia anterior i vam fer jocs d'aigua! Quin tip de riure ens vam fer quan les monitores ens van enganyar i ens van mullar amb les palanganes després de la guerra d'aigua!


































Finalment, el divendres vam anar d'excursió a la Torre d'Enveja, on la Clàudia ens va explicar una mica la història d'aquest monument tan emblemàtic de Vilanova i la Geltrú i on vam fer mil jocs amb la pilota!









Molt bon de cap setmana, famílies!!! Ens veiem el dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada