divendres, 8 de juliol del 2016

Segona setmana - 3r i 4t



La setmana va començar molt forta dilluns fent caiac, on la veritat és que vam gaudir molt tots i totes remant, fent jocs a dalt del caiac i també banyant-nos! Com que hi havia noves incorporacions vam aprofitar l'estona a la sorra per fer algun joc de coneixença que la veritat va agradar molt. El mateix dilluns, un cop tornats a l'escola vam fer un parell de jocs més per conèixer-nos una mica millor!

Dimarts tocava fer un munt d'activitats relacionades amb el continent que treballem aquesta setmana, Àsia! A primera hora del matí, aprofitant que encara no fa tanta calor, vam estar jugant a diferents jocs tradicionals de la Xina, Japó i Tailàndia (tot un repte va ser aprendre els noms dels pròpis jocs!). Després vam fer l'activitat de ioga i per acabar el dia vam aprendre a fer Grulles d'origami, després de conèixer la llegenda que amaga darrere, a través d'aquest vídeo. 

Dimecres, vam fer les olimpíades del casal, fent un torneig de futbol i shootball (també conegut com a matats) que es va allargar bona part del dia. També vam aprofitar per fer les nostres samarretes personalitzades! 

Finalment, dijous vam anar a la piscina de Cubelles on vam gaudir d'allò més. Avui divendres, alguns hem anat a la Hípica i la resta s'han quedat fent jocs d'aigua al casal.

La setmana que ve, més i millor!

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada